Kamoška na telefóne

Podpora na ceste k tvojmu úspechu

Cítiš sa niekedy zahltená, stratená alebo jednoducho potrebuješ niekoho, kto ti rozumie? Viem, aké to je byť na začiatku podnikania, keď všetko vyzerá náročne a nevieš, na koho sa obrátiť. Presne preto som vytvorila službu „Kamoška na telefóne“.

Tento koncept vznikol úplne prirodzene, keď mi jedna známa navrhla, aby som bola jej oporou pri technických problémoch a podnikateľských výzvach. 

Spolu sme prešli všetkým, od zlepšenia dizajnu až po marketingové stratégie, a jej spokojnosť ma inšpirovala k tomu, aby som túto službu ponúkla aj tebe.

Čo ti ponúkam?

Balík Podpory na mesiac za 59€

  • Odpoviem ti na tvoje otázky do 48 hodín (okrem nedele).
  • Ideálny pre tie, ktoré potrebujú občasné povzbudenie, odpovede na technické otázky alebo radu ohľadom podnikania.

Balík VIP Podpory na mesiac za 120€

  • Odpoviem do 24 hodín a zahrnuté sú aj 2 hodiny konzultácií počas daného mesiaca.
  • Perfektné pre tie, ktoré potrebujú intenzívnejšiu podporu, spätnú väzbu na prácu pre klientky, alebo hľadajú povzbudenie a motiváciu v každodenných výzvach podnikania.

Ako spolu budeme komunikovať?

Celá podpora prebieha prostredníctvom hlasových správ, takže môžeš kedykoľvek nahrať svoju otázku alebo myšlienku a ja ti odpoviem, akonáhle to bude možné.

Hlasové správy ti umožnia flexibilitu, pretože sa môžeš vyjadriť presne tak, ako by si hovorila s kamarátkou, ktorá ťa chápe a chce ti pomôcť.

Pre koho je táto služba určená?

Táto služba je pre teba, ak si na začiatku podnikania, ak sa cítiš menej technicky zdatná alebo jednoducho potrebuješ niekoho, kto ťa pochopí a podporí. Som tu, aby som ti pomohla prekonať prekážky, rýchlejšie dosiahnuť tvoje ciele a aby si vedela, že na tejto ceste nie si sama.

Mám obmedzenú kapacitu a preto prijmem maximálne 3 klientky. Tento prístup mi umožní venovať ti maximálnu pozornosť a podporu, ktorú potrebuješ.

Ak máš záujem, ozvi sa mi a spoločne zvládneme čokoľvek, čo ti príde do cesty!

Návrat hore